F1: H λίστα του Alonso

  • -
  • -

Ο οδηγός της Ferrari Fernando Alonso ρωτήθηκε από την Ισπανική εφημερίδα AS να μιλήσει για τους αντιπάλους του. Και πιο συγκεκριμένα για τους Sebastian Vettel, Mark Webber, Jenson Button, Michael Schumacher, Lewis Hamilton και για τον Felipe Massa.

 

Αυτά που είπε είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Για τον Vettel σχολίασε : «Πολύ γρήγορος και ακριβής. Όταν έρχεται πρώτος σε έναν αγώνα είναι δύσκολο να τον σταματήσεις». Για τον έτερο οδηγό της Red Bull, τον Mark Webber,  ο Alonso σχολίασε : «(είναι) έμπειρος, ήρεμος και πολύ σταθερός. Πολύ σπάνια θα τον δεις να αποτυγχάνει».

 

Περνώντας στους οδηγούς της McLaren είπε : «(O Jenson Button) έχει ένστικτο στους δύσκολους αγώνες όταν αρχίζει να βρέχει ή όταν μπαίνει αυτοκίνητο ασφαλείας μέσα. Έχει ένα μοναδικό ταλέντο σε αυτό», ενώ για τον Hamilton είπε : «Είναι ένας μεγάλος οδηγός και ίσως ο ταχύτερος αυτή τη στιγμή στην F1».

 

Τέλος μίλησε και για τους Schumacher και Massa. Για τον Schumacher είπε «είναι ο πρωταθλητής και όλοι τον σεβόμαστε. Είναι ένας οδηγός πάντα ικανός για την έκπληξη», ενώ για τον Massa είχε να πει ότι είναι πολύ γρήγορος, ότι ξέρει την ομάδα και είναι πεινασμένος για την νίκη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...