F1: Η Ferrari πάει στην Madonna di Campiglio

  • -
  • -

Στο μαγευτικό Madonna di Campiglio διοργανώνει και φέτος η Ferrari το Wrooom μαζί με την Ducati. Οι οδηγοί και των δυο ομάδων βρίσκονται εκεί μαζί με 144 εκπροσώπους του Τύπου σε ένα γεγονός που έχει γίνει πλέον παράδοση.

 

Οι Fernando Alonso, Felipe Massa, Marc Gene, Giancarlo Fisichella και Jules Bianchi θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ενώ θα διαγωνιστούν στο σκι αλλά και σε αγώνες πάνω σε πάγο με Fiat 500 Abarth και Go Kart. H Ferrari παρουσίασε το νέο λογότυπό της (το οποίο δεν έχει το χαρακτηριστικό Barcode της Marlboro), ενώ στο εργοστάσιο η δουλειά είναι πυρετώδης. Το πρώτο σασί με κωδικό 288 συναρμολογείται και τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας (για να χρησιμοποιήσουμε … ποδοσφαιρικούς όρους), ο Neil Martin, θα παραμένει σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εργοστάσιο και δεν θα ταξιδεύει στους αγώνες. Γιατί γίνεται αυτό; Όλες οι ομάδες έχουν ένα γκρουπ μηχανικών οι οποίοι υποστηρίζουν την ομάδα εξ αποστάσεως. Έτσι με καθαρό μυαλό θα μπορεί να παίρνει στρατηγικές αποφάσεις οι οποίες με δορυφορική σύνδεση θα μεταφέρονται στους ανθρώπους του pitwall προς εκτέλεση!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...