Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί και για τη φετινή χρονιά τον «Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή» (Official Medical Partner) του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC).

  • -
  • -

Το «Ράλλυ των Θεών» όπως αναφερόμαστε συχνά στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις, αναμένεται να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, στις 7-10 Σεπτεμβρίου 2023, με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών να παρέχει πλήρη ιατρική υποστήριξη, για τρίτη συνεχή χρονιά, σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα, τόσο στην Αθήνα, όσο και στις ειδικές διαδρομές που θα ακολουθήσουν. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ως κορυφαίος ελληνικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας, θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της μοναδικής αυτής γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο ρόλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στον αγώνα

Η συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Οργανωτική Επιτροπή διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 έγκειται στην ολοκληρωμένη προσφορά ιατρικών καλύψεων, διακομιδών και παροχή πρώτων βοηθειών, σε τυχόν ιατρικές ανάγκες και περιστατικά που ενδέχεται να προκύψουν, για όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση, καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε ακόμη: Πληρώνουν διόδια τα αγωνιστικά του Ράλλυ Ακρόπολις;

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής, παρέχει ιατρικό εξοπλισμό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και στελεχωμένα ασθενοφόρα, καλύπτοντας έτσι τις απαιτητικές διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο  Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, διαθέτει τις πλέον αυστηρές διεθνείς πιστοποιήσεις τεχνογνωσίας και τη μεγαλύτερη εμπειρία στην κάλυψη κορυφαίων διεθνών αθλητικών, πολιτιστικών, συνεδριακών και λοιπών διοργανώσεων, που πραγματοποιούνται στη χώρα μας. Έχοντας αδιαμφισβήτητη εμπειρία από θέσεις ευθύνης, θα βρίσκεται στο πλάι του EKO Ράλλυ Ακρόπολις με πλήρη παρουσία στις ειδικές διαδρομές, με στόχο την άμεση, αποτελεσματική επέμβαση, σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός, έχουν ήδη ετοιμαστεί κατάλληλα. Άλλωστε, το σημαντικότερο κεφάλαιο σε οτιδήποτε αφορά την υγεία, είναι η πρόληψη!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...