Η Citroen Καρέλλης επιστρέφει στο επετειακό Rally Acropolis με C3 Rally2

Το έμπειρο ελληνικό πλήρωμα συμμετέχει στο φετινό Rally Acropolis για δεύτερη συνεχή χρονιά με αυτοκίνητο εξελιγμένο από την TRT.

  • -
  • -

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης (με συμμετοχή σε 3 Acropolis, πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017 και έχοντας στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις και  νίκες  σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος) και ο Ηλίας Παναγιωτούνης ως συνοδηγός (με συμμετοχή σε 11 Acropolis, κυπελλούχος χώματος 2015, 2ος ERC Acropolis 2016 και το 2017 με Peugeot 208 1oς F2 ERC και πρωταθλητής Ελλάδος F2), θα είναι ένα ακόμα έμπειρο Ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει στο φετινό Rally Acropolis με ένα Citroen C3 Rally2, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το αυτοκίνητο είναι εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT, υποστηριζόμενη από την Citroen Racing εδώ και χρόνια. Χρησιμοποιεί κινητήρα 1.6 λίτρων, που αποδίδει 282 ίππους με κίνηση και στους 4 τροχούς.

karellis

Το Ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης – Παναγιωτούνης, θα αγωνισθεί με τη μεγάλη χορηγία του Ομίλου Συγγελίδη και της DHL, της γνωστής πολυεθνικής εταιρείας ταχυμεταφορών, αλλά και με την υποστήριξη της Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας, της TOTAL Energies, διεθνούς εταιρείας λιπαντικών, καθώς και της Eurorepar Car Service του ομίλου Stellantis, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη.

Δείτε ακόμη: ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Παρουσίαση του αγώνα και της σούπερ ειδικής! [video]

Ακόμη, την αγωνιστική ομάδα των Καρέλλη – Παναγιωτούνη υποστηρίζουν η Λόξας ΑΕ, με εξοπλισμούς συνεργείων αλλά και η τοπική εταιρεία της Λαμίας PPG Μπάκας με προϊόντα βαφής αυτοκινήτων.  Φυσικά, σημαντική τεχνική και υλική υποστήριξη θα παρέχει ο Όμιλος Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή των Μαρκών Citroën, Peugeot, Opel, Mazda, DS Automobiles, Isuzu & Kymco, στη Στερεά Ελλάδα.

karellis

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης, δήλωσε με την ανακοίνωση της συμμετοχής του για το φετινό Rally Acropolis: «Θεωρούμε μεγάλη τιμή που μπορούμε να συμμετάσχουμε στο φετινό επετειακό Ράλι Ακρόπολις. Είμαστε έτοιμοι και ανυπόμονοι να αγωνιστούμε ανάμεσα στα ελληνικά & διεθνή πληρώματα. Με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη, θα αγωνιστούμε και πάλι με ένα Citroen C3 R2, με τον τρόπο που αγαπάμε, με πάθος και θέαμα, στην κατηγορία WRC2. Σημασία έχει για εμάς έχει όχι μόνο το να αγωνιστούμε στον υπέρτατο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας, αλλά  και οι εμπειρίες που αποκτούμε εμείς και οι μηχανικοί μας στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης, με στόχο την συνεχή εξέλιξη της  γνώσης του αντικειμένου μας και την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας! Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς καθώς και τους υποστηρικτές μας που χωρίς αυτούς το όνειρο της συμμετοχής μας στο Ράλι Ακρόπολις του να αγωνιστούμε δεν θα γινόταν πραγματικότητα.»

H παρουσίαση της Ομάδας και του αυτοκινήτου θα γίνει στα τέλη Αυγούστου παρουσία δημοσιογράφων, χορηγών και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της πολιτικής ηγεσίας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...