F1: O Domenicali μιλάει για όλα

  • -
  • -

F1: O Domenicali μιλάει για όλα

 

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Ιταλική εφημερίδα La Reppublica ο Stefano Domenicali αποκάλυψε ότι σκέφτηκε την παραίτηση μετά από την αποτυχημένη στρατηγική που ακολούθησε η ομάδα στον τελευταίο αγώνα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει ο Alonso το πρωτάθλημα οδηγών. «Μετά από το Abu Dhabi έβαλα το ερώτημα στον εαυτό μου. Αναρωτήθηκα εάν ήταν σωστό ή όχι να μείνω. Πιστεύω ότι ήταν ευθύνη μου. Υπευθυνότητα. Έφτασα όμως στο συμπέρασμα ότι το να παραιτηθώ θα ήταν λάθος», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari.

 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν είχε εφιάλτες παρόμοιους με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Aldo Costa, ο οποίος έβλεπε ότι κυνηγούσε κάποιον υπεύθυνο της ομοσπονδίας για να γίνει επανεκκίνηση του αγώνα ο Domenicali είπε : «Όχι. Κοιμήθηκα όμως την Τρίτη, δυο μέρες μετά».

 

Αποκάλυψε δε ότι περιμένουμε κάποια ανακοίνωση τις επόμενες ώρες σχετικά με την αναδιάρθρωση στην ομάδα.

 

Όσον αφορά το 2011 είπε : «Το μονοθέσιο του 2010 ήταν αντικειμενικά πιο αργό από αυτό της Red Bull Racing. Γύρω στα 4 δέκατα στα προκριματικά και λίγα δέκατα στον αγώνα. Αλλά κλείσαμε την διαφορά. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά από τον 1ο αγώνα. Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να έχεις 3 πράγματα : οδηγούς που να παίρνουν βαθμούς, να σε βοηθάει η τύχη την σωστή στιγμή και η ομάδα να μην κάνει λάθη. Πάνω από όλα όμως θέλεις καλό μονοθέσιο για να μπορέσει να ‘αποφορτίσει’ το βάρος από τα άλλα 3 στοιχεία»

 

Ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος; «O Vettel», απαντά ο Domenicali.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...