F1: Το δείπνο του Montezemolo

  • -
  • -

Δείπνο προς επιλεγμένους δημοσιογράφους της F1 παρέθεσε ο Montezemolo στην έδρα της ομάδας στο Maranello. Σχολίασε για το πώς έχασε η ομάδα το πρωτάθλημα οδηγών στον τελευταίο αγώνα, απέφυγε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Chris Dyer (αρχιμηχανικός αγώνα της Ferrari) θα αλλάξει ρόλο μετά από την ατυχή απόφαση να καλέσει τον Alonso γρήγορα στα πιτ για αλλαγή ελαστικών στον τελευταίο αγώνα στο Abu Dhabi, αλλά και για την πολιτική σκηνή της χώρας.

 

Η οριακή πλειοψηφία που πήρε ο Berlusconni στην ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε από το Ιταλικό Κοινοβούλιο έκαναν τον Montezemolo να καθυστερήσει τις όποιες ανακοινώσεις για την αποχώρησή του από την Scuderia και να βάλει υποψηφιότητα για Πρωθυπουργός. Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον είναι η πίεση που ασκεί στον Felipe Massa.

 

Ο Ιταλός βετεράνος δημοσιογράφος Pino Allievi γράφει στην στήλη του στην Ιταλική Gazzetta dello Sport ότι «δεν αποκλείεται» να αντικατασταθεί ο Massa από τον Robert Kubica το 2011, ότι ο Kubica είναι διαθέσιμος, και ότι γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού του στο Maranello. Ο Allievi είναι από τους πιο έγκυρους δημοσιογράφους για θέματα Ferrari.

 

Εάν θέλετε να περάσουμε και στην παραφιλολογία θα σας δώσουμε το εξής. Εάν γίνει κάτι τέτοιο θα υπάρξει μια ανταλλαγή Massa με Kubica. Η Lotus Group αγόρασε μετοχές της RenaultF1, ενώ μπήκε και στο πρωτάθλημα του GP2 (από τον Σεπτέμβριο) σε συνεργασία με την ομάδα της ART, την οποία έχει κατά το ήμισυ ο μάνατζερ του Felipe Massa, ο Nicolas Todt!

 

Το GoCar βρήκε τον δημοσιογράφο ο οποίος μας διευκρίνισε ότι είναι μια αίσθηση που έχει για κάτι που μπορεί να συμβεί στο απροσδιόριστο μέλλον.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...