Θέλεις να δουλέψεις στο Ράλι Ακρόπολις; - Αυτή είναι η ευκαιρία σου!

Η διοργάνωση του εθνικού μας αγώνα Ράλι που αποτελεί μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ψάχνει κόσμο.

  • -
  • -

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενεργά στον εθνικό μας αγώνα Ράλι. Σύμφωνα με το σημερινό post των επίσημων σελίδων του αγώνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διοργάνωση βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης κόσμου όπου θα ήθελε να εργαστεί και να ενταχθεί στην ομάδα του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.

Πιο συγκεκριμένα, οι διοργανωτές ψάχνουν άτομα για τις θέσεις Event Coordinator, Graphic Designer και Executive Secretary. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο mail hr@acropolisrally.gr και ίσως βρεθούν από την πλευρά των διοργανωτών στον φετινό εθνικό μας αγώνα, ο οποίος να θυμίσουμε πως αποτελεί για ακόμη μία χρονιά μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Πότε θα γίνει το Rally Acropolis 2023

To ΕΚΟ Rally Acropolis θα αποτελέσει τον 10ο γύρο του αναβαθμισμένου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA για το 2023, με ημερομηνία διεξαγωγής τις 7-10 Σεπτεμβρίου. Για τρίτη διαδοχική χρονιά θα σημάνει την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου.

Η αυλαία για το Πρωτάθλημα του 2023 παραδοσιακά άνοιξε για ακόμη μία φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, ενώ στο θεσμό επανέρχεται μετά το 2020 το Ράλλυ του Μεξικού, καθώς και εκείνο της Χιλής, που βγήκε «εκτός» το 2021 λόγω πανδημίας. Μάθετε περισσότερα για τον φετινό Πρωτάθλημα WRC πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...