F1: Το 2011 δεν είναι κρίσιμη χρονιά για τον Massa

  • -
  • -

Τον τελευταίο καιρό έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα ο Felipe Massa και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν ότι το 2011 δεν θα βρίσκεται στην Ferrari. Ο ίδιος όμως όχι μόνο δεν ανησυχεί, αλλά λέει ότι το 2011 δεν θα βρίσκεται «υπο κρίση». Στα μέσα της σαιζόν ανανέωσε μέχρι το τέλος του 2012.

 

«Δεν πιστεύω ότι το 2011 είναι μια σημαντική χρονιά για μένα. Κατά βάση ήμουν στην ίδια κατάσταση αρκετές φορές. Θυμάμαι την αρχή του 2006, όταν πολλοί πίστευαν ότι θα ήταν η τελευταία χρονιά με την Ferrari και κέρδισα και αγώνες τότε και έμεινα για πολύ καιρό. Το 2008 υπήρχε αρκετή πίεση, ειδικά στην αρχή, αλλά κατάφερα να περάσω την γραμμή του τερματισμού σαν Πρωταθλητής [πριν ο Hamilton προσπεράσει τον Glock και να πάρει τον τίτλο]», είπε ο Massa.

 

Και συνέχισε λέγοντας : «Κατά την διάρκεια των χρόνων υπήρχαν τα ονόματα τουλάχιστον 10 οδηγών που αναφέρθηκαν σαν αντικαταστάτες μου, αλλά είμαι ακόμα εδώ!». Για τα ελαστικά της Pirelli ο Massa είπε : «Τα ελαστικά δούλεψαν αμέσως καλά, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για δραστική αλλαγή στις ρυθμίσεις. Σίγουρα υπάρχει ακόμα δουλειά, αλλά ήταν μια καλή μέρα»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...