Ράλλυ Ακρόπολις: Τι λένε οι «θεοί» του WRC για την υπερειδική στο ΟΑΚΑ [video]

Οι κορυφαίοι οδηγοί που αγωνίζονται στο WRC είναι έτοιμοι να έρθουν στην Αθήνα, με την Σούπερ Ειδική του εθνικού μας αγώνα να γίνεται μέσα στο ΟΑΚΑ.

  • -
  • -

Στις 8 Σεπτεμβρίου το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα ανοίξει τις πύλες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA. Έτοιμοι γι’ αυτήν τη βραδιά δηλώνουν οδηγοί της πρώτης γραμμής.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα κριθεί σε 300 χιλιόμετρα Ειδικών Διαδρομών στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, ωστόσο κανείς δεν παραβλέπει το μέγεθος της διεξαγωγής μιας υπερειδικής διαδρομής στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

sebastian-loeb

Οι εργασίες διαμόρφωσης του ΟΑΚΑ σε ασφάλτινη, παράλληλη διαδρομή έχουν ξεκινήσει και οι οδηγοί της μεγαλύτερης κατηγορίας του Πρωταθλήματος ετοιμάζονται εκτός από το να προσφέρουν θέαμα, να ζήσουν και οι ίδιοι τη στιγμή, πριν έρθουν αντιμέτωποι με όσα τους επιφυλάσσουν οι ειδικές διαδρομές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες τρεις ημέρες.

Δείτε ακόμαΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Τι θα δούμε στο ΟΑΚΑ - Το πρόγραμμα

Όλοι ετοιμάζονται για τη βραδιά που θα αποτελέσει το highlight του φετινού Πρωταθλήματος. Από τον πολυνίκη του θεσμού, Sébastien Loeb, τον πλέον επιτυχημένο οδηγό στην ιστορία των αγώνων Ράλλυ που έρχεται στην Ελλάδα έπειτα από δέκα χρόνια για ακόμα μία παράσταση, έως τον 22χρονο διαφαινόμενο Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022, Kalle Rovanpera, αλλά και κάθε ένα από τα 70 πληρώματα που θα πάρουν εκκίνηση από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Η προπώληση εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται από την πλατφόρμα του viva.gr και οι πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος δίνουν το ραντεβού τους με τους θεατές μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...