F1: Ήρεμοι οι Alonso και Vettel, λίγο νευρικός ο Webber

  • -
  • -

Κάπως έτσι είχε η κατάσταση στην σημερινή συνέντευξη τύπου που είχε τους Webber, Alonso, Vettel, Hamilton και Hulkenberg. Το σκεπτικό των 3 μονομάχων του τίτλου είναι ότι : μέχρι την Κυριακή έχουμε ακόμα δρόμο.

 

Ο Vettel χαρακτήρισε τους Alonso και Webber σαν τα φαβορί και τόνισε «θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ στον αγώνα και μετά θα δούμε που βρίσκονται οι άλλοι δυο». Από την δική του πλευρά ο Webber είπε ότι είναι ευγνώμων για το ότι βρίσκεται στην θέση αυτή να παλεύει για το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι δεν είναι η τελευταία του προσπάθεια για τον τίτλο, δείχνοντάς μας ότι και του χρόνου θα παραμείνει στην Red Bull Racing, παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει.

 

Από την δική του πλευρά ο Alonso δείχνει ψύχραιμος και είπε ότι θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο στην πίστα και συνέχισε : «Δεν θα χαραμίσω την ενέργειά μου ούτε για ένα δευτερόλεπτο αυτό το Σαββατοκύριακο σκεφτόμενος τι θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να γίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο ώστε να προετοιμαστούμε για το τριήμερο με τον σωστό τρόπο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα ή να έρθουμε δεύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε αυτό το τριήμερο»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...