Αλλάζει το πρόγραμμα του Ράλλυ Ακρόπολις. Τι θα γίνει με τη νυχτερινή Ειδική;

Αλλαγές στον προγραμματισμό των Ειδικών Διαδρομών ανακοίνωσε το ράλλυ Ακρόπολις, οι οποίες επηρεάζουν κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, την Παρασκευή.

  • -
  • -

Μόλις δύο μήνες απομένουν μέχρι να ακούσουμε τα αγωνιστικά του WRC στο ΟΑΚΑ αλλά και στα ελληνικά βουνά, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει κάποιες αλλαγές στα ωράρια, οι οποίες αφορούν κυρίως την Παρασκευή.

Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά στο γεγονός ότι η ΕΔ Βωξίτες τελικά θα διεξαχθεί μέρα και όχι νύχτα. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος έχει μεταφερθεί όλο το πρόγραμμα και έχει πάει σημαντικά πιο νωρίς το πρωί.

Ακρόπολις

Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο πέρασμα από την ΕΔ Λουτράκι, με την οποία ανοίγει το πρόγραμμα της μέρας, θα γίνει στις 7:53 ενώ αρχικά ήταν κανονισμένη για τις 10:23. Αντίστοιχη είναι η αλλαγή στο ωράριο όλων των υπόλοιπων Ειδικών της Παρασκευής. Με αυτόν τον τρόπο η ΕΔ Βωξίτες θα ξεκινήσει στις 17:48 αντί για τις 20:38 όπως είχε αποφασιστεί αρχικά.

Δείτε ακόμα: Rally Acropolis: Η υπερειδική στο ΟΑΚΑ

Η αλλαγή προέκυψε μετά την διεξαγωγή του ράλλυ Κένυας, η διεξαγωγή του οποίου ανέδειξε ορισμένα ζητήματα από το συνδυασμό χωμάτινου οδοστρώματος-αυξημένης σκόνης, εγείροντας ανησυχία στα μέλη της Επιτροπής WRC της FIA, καθώς σε νυχτερινές συνθήκες τέτοια θέματα εντείνονται.

Ακρόπολις

Η αλλαγή αποφασίστηκε στο πλαίσιο της αποτελεσματικής συνεργασίας καθώς και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και της FIA.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου δεν επηρεάζεται καθόλου, ενώ την Κυριακή έχει γίνει μια πολύ μικρή αλλαγή και αφορά τις ΕΔ Ελευθεροχώρι 1 και Ελάτεια, οι οποίες μεταφέρονται 15 λεπτά πιο νωρίς.

Δείτε τους χάρτες με το ωράριο και των τριών ημερών.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

 programma-rally-acropolis-pempti-paraskevi-thursday-friday-2022

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

 programma-rally-acropolis-savvato-saturday-2022

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

programma-rally-acropolis-kiriaki-sunday-2022

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...