F1: Ο Massa δεν θα είναι Νο2 οδηγός για πάντα

  • -
  • -

Συνέντευξη στην Βραζιλιάνικη εφημερίδα Folha de Sao Paulo έδωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Scuderia Ferrari, Stefano Domenicali. Για άλλη μια φορά είπε ότι οι οδηγοί της ομάδας γνωρίζουν ποιο είναι το καλό της ομάδας. «Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι ο Felipe θα μπορέσει να ξεκινήσει από την αρχή το 2011, αλλά γνωρίζοντας πάντα το ότι η Ferrari είναι ότι πιο σημαντικό», είπε.

 

«Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και θέλω να καταστήσω σαφές ότι είναι ένας μεγάλος παίχτης και ένας μεγάλος οδηγός. Πιστεύω ότι όταν δεν έχεις την τέλεια σαιζόν, πρέπει  να δεις τον εαυτό σου και να αντιδράσεις. Ο Felipe ξέρει ότι η ομάδα είναι μαζί του. Ξέρει ότι είμαστε εδώ για να τον κάνουμε τον καλύτερο οδηγό που μπορεί να γίνει. Δεν πιστεύω ότι οι επιδόσεις του σχετίζονται με τα λάστιχα μόνο. Πρέπει να βάλουμε όλα τα κομμάτια του παζλ στην θέση τους και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε για ποιους λόγους  δεν είχε την καλύτερη δυνατή σαιζόν», είπε ο Domenicali.

 

Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από την Βραζιλία, αναφέρουν ότι υπάρχει ένα άσχημο κλίμα για την Scuderia. Από την μια οι Βραζιλιάνοι τα έχουν με τον Massa, γιατί έκανε στην άκρη για να περάσει ο Alonso στην Γερμανία, και από την άλλη τα έχουν και με τον Alonso για το τι έχει κάνει στον Massa.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...