Ο Petter Solberg τρόμαξε στο δεξί μπάκετ του γιού του Oliver! (video)

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC το 2003 Petter Solberg, είχε μία τρομακτική εμπειρία στο δεξί μπάκετ του Hyundai i20 WRC με τον γιο του Oliver στα πηδάλια

  • -
  • -

O 20χρονος Oliver Solberg, γιος του γνωστού σε όλους Petter Solberg, είναι μαζί με τον Kalle Rovanpera τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει να επιδείξει σήμερα το WRC. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι οι δυο τους θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές του θεσμού. Ο Rovanpera έχει κάνει αισθητή την παρουσία του περίπου δύο χρόνια, ενώ αποτελεί τον τρίτο εργοστασιακό οδηγό της Toyota. Στην αντίπερα όχθη, ο πιτσιρικάς Oliver ξεχώρισε πέρσι, ενώ φέτος έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Hyundai συμμετέχοντας στο WRC2 με το i20 R5. Παράλληλα, ο επικεφαλής της κορεάτικης ομάδας, Andrea Adamο, προσφέρει τη δυνατότητα στον 20χρονο να λαμβάνει μέρος σε επιλεκτικούς αγώνες οδηγώντας το κορυφαίο Hyundai i20 WRC. Ο Ιταλός δαιμόνιος μάνατζερ, εκτός από το γεγονός ότι πιστεύει στο ταλέντο του, είναι εμφανές ότι τον προετοιμάζει για το άλμα στην μεγάλη κατηγορία. Πιθανότατα από τη νέα χρονιά κιόλας! Ήδη έχει λάβει μέρος με το i20 WRC στο Ράλι Arctic, ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κέρδισε με το ίδιο αυτοκίνητο το ασφάλτινο Rally Alba στην Ιταλία. Μάλιστα, η επόμενη εμφάνιση του στην κορυφαία κατηγορία είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Ράλι Σαφάρι!

Μετά την κατάκτηση της νίκης στο Rally Alba, ο Andrea Adamo είχε ακόμα μία ωραία ιδέα. Να βάλει τον Petter Solberg στο δεξί μπάκετ του i20 WRC και να τον πάει μία γρήγορη βόλτα ο γιος του Oliver. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2003 ήταν διστακτικός, αλλά τελικά δέθηκε δίπλα στον γιο του και στο τέλος της βόλτας δεν έκρυψε πως… τα χρειάστηκε! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...