Ράλι Ακρόπολις 2021: Αυτές είναι οι ειδικές διαδρομές του αγώνα!

Το Rally Guide 1 του Ράλι Ακρόπολις είναι στον αέρα και μαζί γνωστοποιήθηκαν οι ειδικές διαδρομές του εθνικού μας αγώνα

  • -
  • -

Αγωνία τέλος για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, αφού εκτός από το επίκεντρο του αγώνα σήμερα γνωστοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα και οι ειδικές διαδρομές. Από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου ο θίασος του WRC θα δώσει μία μοναδική παράσταση στη χώρα μας με την πόλη της Λαμίας να αποτελεί το επίκεντρο του αγώνα. Η διαδρομή θα αγγίζει συνολικά τα 1317.64 km, εκ των οποίων τα σχεδόν 300 km θα είναι αγωνιστικά, με τα πληρώματα να ξεκινούν το μαραθώνιο από την Αθήνα, να συνεχίζουν στην ορεινή Κορινθία πριν καταλήξουν στη Λαμία, όπου και θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το ωράριο, το οποίο και μπορείτε να δείτε αναλυτικά στις παραπάνω εικόνες, η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Αξίζει να σημειώσουμε, πως στο ωράριο αναφέρεται πως μετά την εκκίνηση θα ακολουθήσει μία ειδική διαδρομή! Λεπτομέρειες σχετικά θα ανακοινωθούν σύντομα, οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αναμένεται να είναι εξαιρετικά ευχάριστες.



Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, τα πληρώματα θα ξεκινήσουν από την Αθήνα και θα περάσουν από τις γνωστές ειδικές των Αγίων Θεοδώρων και του Λουτρακίου, για να καταλήξουν στην ε.δ. Θήβα και τέλος στην φημισμένη Ελάτεια. Η διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία και τις επόμενες δύο μέρες το πεδίο μάχη θα μεταφερθεί στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας. Έτσι, τη σκυτάλη θα πάρουν κλασσικές ειδικές όπως η Παύλιανη, οι Βωξίτες, το Ελευθεροχώρι, η Γραβιά, αλλά και νέες όπως ο Πύργος. Σπουδαία επιστροφή σηματοδοτεί και η παρουσία του κλασσικού και θρυλικού Ταρζάν μετά από ολόκληρες δεκαετίες! Μάλιστα, η συγκεκριμένη ειδική θα αποτελέσει και την Power Stage του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του αγώνα, όπου και έχει αναρτηθεί το Rally Guide 1. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...