Ο Whitmarsh μιλάει για όλα

  • -
  • -

Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε ο Martin Whitmarsh, αφεντικό της McLaren, στο Ιταλικό περιοδικό Autosprint. Μίλησε για τις αναγκαστικές διακοπές, τις εύκαμπτες πτέρυγες και τις οδηγίες προς τους οδηγούς.

 

Μεταξύ άλλων είπε : «Όλες οι κορυφαίες ομάδες έχουν χρόνο να αναδιοργανωθούν και να εφεύρουν κάτι καινούργιο. Δεν έχουμε αποκλείσει το πρότζεκτ του blown-exhaust διαχύτη, αλλά ελπίζουμε να βρούμε μια καινούργια εξέλιξη». Για τις εύκαμπτες εμπρός αεροτομές της Red Bull Racing και της Ferrari είπε : «Είμαι έκπληκτος ότι ένα εξάρτημα, το οποίο θα έπρεπε να είναι 85χιλιοστά από την πίστα, είναι στην πραγματικότητα πολύ χαμηλότερα. Η FIA πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Εάν δεν έρθει διευκρίνιση, τότε και εμείς μπορούμε να γίνουμε ξαφνικά πολύ εφευρετικοί και πρωτοπόροι».

 

Τέλος σχολίασε και τις εντολές που έδωσε η Ferrari στους οδηγούς της για αλλάξουν θέσεις στην Γερμανία : «Η φιλοσοφία της McLaren ήταν αυτή που μας έφερε τίτλους», ενώ αναγνωρίζει ότι αυτή ήταν και η αιτία που τους στέρησε κάποιους, «εάν για παράδειγμα, κατά την διάρκεια του 2007 είχαμε ευνοήσει έναν από τους δυο οδηγούς μας, θα είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα και αυτό δεν θα είχε πάει στον Kimi Raikkonen».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...