Εντός έδρας για τους Γερμανούς οδηγούς

  • -
  • -

Το Grand Prix που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα είναι εντός έδρας αγώνας για τους Γερμανούς οδηγούς. Vettel, Rosberg, Hulkenberg, Schumacher, Sutil και Glock αισθάνονται σίγουρα «σαν το σπίτι τους» στην πίστα του Hockenheim.

 

Ναι μεν τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω στον Vettel ο οποίος είναι από τα φαβορί για την νίκη, η επιστροφή του Schumacher δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. «Είναι ξεχωριστό να οδηγείς για την Mercedes στην Γερμανική εθνική ομάδα», είπε χαριτολογώντας ο Schumi. «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν είμαστε αρκετά δυνατοί αυτή τη στιγμή να παλέψουμε για την νίκη. Κάποιο βάθρο σαν αυτό από τον Nico στo Silverstone θα ήταν τέλειο αποτέλεσμα για την ομάδα και για τους οπαδούς μας», τόνισε.

 

Ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει βάλει στόχο τον … 8ο τίτλο. «Όταν ανακοίνωσα την επιστροφή μου ήθελα να κερδίσω άλλον ένα τίτλο. Και είμαι ακόμα αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρω», σχολίασε, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι έχει σκοπό να συνεχίσει και το 2011 στην ομάδα της Mercedes.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...