Στη Monza η αυλαία του WRC για φέτος!

Όπως επισημοποίησε σήμερα ο promoter του WRC, η αυλαία του θεσμού για το 2020 θα πέσει στην Ιταλία με την τέλεση του Ράλι Monza

  • -
  • -

Το τελευταίο διάστημα η Media House, η εταιρεία που έχει αναλάβει ρόλο promoter στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι τα τελευταία χρόνια, άφηνε να εννοηθεί ότι θέλει να προσθέσει ακόμα έναν αγώνα στο «κουτσουρεμένο» λόγω κορονοϊού πρόγραμμα του WRC. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το Monza Rally Show θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα, αν άλλαζε μέρος της σχεδίασης του. Αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν σήμερα, με τον promoter να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα ότι το Ράλι Monza θα σηματοδοτήσει την αυλαία του θεσμού για το 2020 στις 4-6 Δεκεμβρίου.



Θα έχει διάρκεια τριών ημέρων,
αλλά με το μικρό format της τάξεως των 200 χιλιομέτρων ειδικών διαδρομών. Κάτι που είδαμε και στο Ράλι Εσθονίας πριν από μερικούς μήνες. Η πρώτη και τελευταία ημέρα θα δούμε ειδικές και παραλλαγές που θα περιλαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό την πίστα της Monza, ενώ αυτή του Σαββάτου θα συμπεριλαμβάνει ειδικές διαδρομές στη περιοχή της Λομβαρδίας.

Αυτό σημαίνει, πως μετά τη Σαρδηνία οι πρωταγωνιστές του WRC θα αγωνιστούν σε ακόμα δύο αγώνες. Μάλιστα, είναι σημαντικό ότι αμφότεροι αποτελούν νέες προσθήκες, αφού εκτός από το Ράλι Monza και για το Ράλι Ypres (19-22 Νοεμβρίου) αυτή θα είναι η πρώτη φορά που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του θεσμού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...