Δίπλα στον Sebastien Loeb o Υφυπουργός Αθλητισμού (video)

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στις δοκιμές της Hyundai Motorsport, κοντά στο Λουτράκι

  • -
  • -

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για να επιστρέψει η Ελλάδα στη φιλοξενία διεθνών αγώνων ράλλυ (στο ευρωπαϊκό ERC ή στο παγκόσμιο WRC), ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισκέφθηκε το Λουτράκι όπου η ομάδα της Hyundai Motorsport πραγματοποίησε δοκιμές.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τους τρεις εργοστασιακούς οδηγούς, Ott Tanak, Thierry Neuville και Sebastien Loeb. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να καθίσει στο δεξί μπάκετ στο i20 WRC του 46χρονου Γάλλου, ο οποίος είναι πολυνίκης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, με 9 τίτλους οδηγών.

«Ήταν μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία, να βρίσκομαι στο κόκπιτ δίπλα σε έναν ταλαντούχο οδηγό παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Σεμπαστιάν Λεμπ και τον ευχαριστώ θερμά. Η παρουσία μου εδώ σήμερα είναι διότι θέλω να στείλω το μήνυμα ότι έχουν ξεκινήσει οι πρώτες προσπάθειες επαναφοράς του εθνικού μας μηχανοκίνητου αγώνα, εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Θέλω να καταστήσω σαφές πως κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια για να επουλώσουμε πληγές του παρελθόντος στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Ελλάδα είναι μια χώρα απολύτως φιλική προς το motorsport και η Πολιτεία πιστεύει στο ελληνικό motorsport και το αγκαλιάζει», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

Είχαν προηγηθεί οι δοκιμές της Toyota Gazoo Racing σε διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...