Έτοιμη για τις προκλήσεις η Ferrari

  • -
  • -

Ο Fernando Alonso βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Maranello προετοιμαζόμενος για το Βρετανικό GP το οποίο θα γίνει το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Ο οδηγός της Scuderia Ferrari μέσω του blog που έχει, μας δίνει πληροφορίες για το πώς ετοιμάζονται για τους 3 αγώνες που έρχονται στις 4 επόμενες βδομάδες.

 

«Επι του παρόντος είμαι στο Maranello και περνάω χρόνο με την ομάδα πριν πάμε για το Βρετανικό GP. Είναι μια κρίσιμη περίοδος της σαιζόν, με τρεις αγώνες τις επόμενες τέσσερις βδομάδες. Στην Valencia φέραμε κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στην F10 και υπάρχουν και άλλες ακόμα για το Silverstone και για τους επόμενους αγώνες. Το πρόγραμμα εξέλιξης είναι εντατικό και πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα», είπε ο Ισπανός.

 

Η πίστα στο Silverstone έχει νέα χάραξη και συνεπώς αρκετό από το μέρος αυτής θα είναι άγνωστο για όλες τις ομάδες. «Μαζί με τους μηχανικούς μελετήσαμε τις τελευταίες μέρες τα χαρακτηριστικά της νέας χάραξης, αναλύοντας τις διαθέσιμες πληροφορίες και βλέποντας και τον αγώνα μοτοσικλετών που έγινε εκεί πριν από κάποιες βδομάδες. Την Πέμπτη το πρωϊ πάλι με τους μηχανικούς μου, θα ελέγχουμε την πίστα με κάθε λεπτομέρεια, βλέποντας ειδικά σε σαμαράκια στην αγωνιστική γραμμή. Η πίστα φαίνεται αρκετά ίδια με την παλιά, με πολλές γρήγορες στροφές, κάτι που δεν μας ταιριάζει. Παρόλα αυτά όμως η έκδοση της F10 που είχαμε στην Valencia θα μας δώσει κάποιο κέρδος στις γρήγορες στροφές, αλλά καλύτερα να περιμένουμε για να δούμε. Παραμένω αισιόδοξος. Μετά υπάρχει και ο παράγοντας βροχή στο Silverstone. Θα είμαι έκπληκτος εάν έχουμε ένα απολύτως στεγνό τριήμερο και θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε με όποια κατάσταση βρεθεί στον δρόμο μας», είπε ο Alonso.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...