H Συμμορία των “Σκορπιών”: Έρχεται το Abarth Rally Cup 2020! (vid)

Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο, η ανυπομονησία για το υψηλού επιπέδου θέαμα είναι μεγάλη…

  • -
  • -

Με τη συμμετοχή τριών ομάδων θα διεξαχθεί το Abarth Rally Cup 2020, με εναρκτήριο αγώνα το Rally di Roma Capitale το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 24 – 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι ERC.

«Λάμψη» στον πρώτο εκ των 5 συνολικά αγώνων του θεσμού αναμένεται να προσδώσει το πλήρωμα των Πολωνών Darius Polonski και Lukas Sitek της Team Rallytechnology το οποίο στο περυσινό Rally di Roma ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ERC2, όσο και στο Abarth Rally Cup 2019. Το τέλος της προηγούμενης σεζόν βρήκε τους Πολωνούς στη 2η θέση του Abarth Rally Cup, με τον Πρωταθλητή Andrea Nucita να εξασφαλίζει τον τίτλο μόλις στον τελευταίο αγώνα.

Υπολογίσιμους διεκδικητές συνιστούν τα πληρώματα των ομάδων Winners Rally Team και Team Napoca Rally στελεχωμένα από τους Roberto Gobbin – Alessandro Cervi και Andrea Mabellini – Nicola Arena αντίστοιχα.


Τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα
Το Rally di Roma θα πραγματοποιηθεί σε ασφάλτινη επιφάνεια, όπως και τα συνακόλουθα Rally Hungary (6-8 Νοεμβρίου) και Rally Islas Canarias (26-28 Νοεμβρίου). Η πεντάδα των αγώνων θα ολοκληρωθεί, βέβαια, με «περιηγήσεις» σε χωμάτινες επιφάνειες δια των Rally Liepāja (14-16 Αύγουστος) και Azores Rallye (17-19 Σεπτεμβρίου).

Πέρα από τα πληρώματα ενθουσιασμένος δηλώνει και ο Luca Napolitano (ο Επικεφαλής των Fiat & Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ) σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Τα αυτοκίνητα της Abarth έχουν τρέξει σε κάθε ευρωπαϊκό έδαφος και έχουν αναδειχθεί νικητές παντού. Σήμερα, με φόντο τις σχεδόν 100 νίκες το μοντέλο 124 rally συνεχίζει να αποτελεί το αγωνιστικό που κυριαρχεί στην κατηγορία R-GT».

Η Abarth θα συνεισφέρει έμπρακτα στον αγώνα προσφέροντας τεχνικές συμβουλές, μηχανικούς, ανταλλακτικά, αλλά και τις εγκαταστάσεις του Abarth Hospitality.

Στο αναρτημένο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε της δηλώσεις του Luca Napolitano, όπως και του Jean-Baptiste Ly, Συντονιστή του θεσμού ERC.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...