O Ecclestone στηρίζει τον Schumacher

  • -
  • -

Ο Michael Schumacher είναι σίγουρα ένας από αυτούς στον οποίον έχει ασκηθεί πολύ μεγάλη κριτική τον τελευταίο καιρό για τις εμφανίσεις του. Κάποιοι περίμεναν περισσότερα από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και το πολυαναμενόμενο comeback.

 

Ένας από αυτούς που τον υποστηρίζουν είναι και ο Bernie Ecclestone. Μιλώντας σε συνέντευξή του στους διοργανωτές τους Γερμανικού GP είπε για τον Γερμανό πρωταθλητή : «Πιστεύω ότι κάνει μια καταπληκτική δουλειά. Νομίζω ότι η κριτική που του ασκείται δεν είναι δίκαιη. Ήταν 3 χρόνια σε διακοπές. Τι περιμένετε μετά από μια τόσο μεγάλη διακοπή; Όλοι εύχονται να κερδίσει και πάλι έναν αγώνα. Και εγώ το εύχομαι. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν εάν αυτό που ευχόμαστε γινόταν ειδικά στο Hockenheim;»

 

Ρωτήθηκε και στο που οφείλεται το ενδιαφέρον που έχει φέτος η F1 και σε αυτό απάντησε ότι βοήθησε η τύχη στο ότι είχαμε περισσότερους αγώνες με βροχή και οι αγώνες αυτοί πάντα φέρνουν ενδιαφέρον. Τόνισε δε ότι στην φετινή περίοδο έχουμε περισσότερες ομάδες στην κορυφή και ότι δεν έχει να κάνει το θέαμα με τους κανονισμούς και με το εάν υπάρχει ή δεν υπάρχει ανεφοδιασμός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...