Η συγνώμη του Alonso

  • -
  • -

Δεν πέρασαν 3 μέρες από τον αγώνα στην Βαλένθια και ο Fernando Alonso ζήτησε συγνώμη μέσω του blog του στο επίσημο site της Ferrari. Ο Ισπανός οδηγός είχε κατηγορήσει και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ότι «χειραγώγησε» τον αγώνα που έγινε στο λιμάνι της Ισπανικής πόλης.

 

«Προφανώς, με το φως της ημέρας, είμαι πιο ήρεμος από ότι ήμουν μετά από τον αγώνα. Εκείνη τη στιγμή ενήργησα συναισθηματικά και στην κατάσταση αυτή είναι εύκολο να υιοθετείς ένα τόνο και να λες πράγματα τα οποία μπορούν να ερμηνευτούν διαφορετικά, και να εγείρουν υπόνοιες, κάτι για το οποίο δεν είχα καμία πρόθεση. Σίγουρα και καταλαβαίνω ότι οι αγωνοδίκες έχουν ένα δύσκολο έργο και πρέπει να πάρουν αποφάσεις που δεν είναι εύκολες. Αυτό που εννοούσα είναι ότι όποιοι οδηγοί, σαν εμάς, που σέβονται τους κανονισμούς, σε τέτοιες περιπτώσεις, υπέφεραν περισσότερο από αυτούς που δεν τους τήρησαν, παρόλο που τους δόθηκε ποινή. Και δεν αναφέρομαι σε κάποιον οδηγό συγκεκριμένα, είναι ένα γενικό θέμα και πρέπει να μιλήσουμε μαζί με ήρεμο τρόπο, ώστε να διασφαλίσουμε ότι αυτά δεν θα ξαναγίνουν», είπε ο Ισπανός οδηγός.

 

Υπήρχε δε η φήμη ότι μετά από τις δηλώσεις του Alonso θα υπήρχε κάποια παρέμβαση της FIA για τιμωρία ή επίπληξη του οδηγού, οπότε οι δηλώσεις αυτές μπορεί να έγιναν και για λόγους τακτικής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...