Montezemolo : Πλήγμα στην αξιοπιστία της F1

  • -
  • -

Χθες έγινε στο Maranello η καθιερωμένη συνάντηση που γίνεται μετά από κάθε αγώνα και στην οποία παίρνουν μέρος όλα τα στελέχη της Scuderia, προεδρεύοντος του Montezemolo. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως όλα κινήθηκαν γύρω από το γνωστό θέμα με το αυτοκίνητο ασφαλείας.

 

Μετά απ την συνάντηση ο Montezemolo, Πρόεδρος της Ferrari, σχολίασε : «Το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα δεν είναι αντιπροσωπευτικό. H Ferrari έδειξε ανταγωνιστική στο Ευρωπαϊκό Grand Prix, πλήρωσε όμως το τίμημα το οποίο ήταν μεγάλο, γιατί σεβάστηκε τους κανόνες. Την ίδια στιγμή αυτοί που δεν τους σεβάστηκαν τιμωρήθηκαν με τρόπο που ήταν πιο μαλακός από αυτούς που τους σεβάστηκαν. Αυτό είναι σοβαρό και απαράδεκτο γεγονός κάτι που δημιουργεί επικίνδυνα προηγούμενα, ρίχνοντας σκιά πάνω από την αξιοπιστία της F1. Είμαστε σίγουροι ότι η FIA θα αναλύσει το τι έγινε, και θα πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις. Η Ferrari θα παρακολουθήσει την εξέλιξη με ενδιαφέρον».

 

Το μπαλάκι πέφτει στα χέρια της FIA πλέον, αλλά αυτή δεν είναι διατεθιμένη να συνεχίσει την ιστορία. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια μάχη ανάμεσα στην Ferrari και την FIA επι εποχής Jean Todt.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...