Είστε έτοιμοι για το virtual Le Mans 24 Hours;

Ένας νέος συναρπαστικός eSports αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Ιουνίου 2020 με την υποστήριξη της Michelin

  • -
  • -

Καθώς τα μέτρα του lockdown αρχίζουν σταδιακά να χαλαρώνουν σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, οι fans των eSports και του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμένουν την επιστροφή αγώνων παγκόσμιας κλάσης στις 13-14 Ιουνίου, χάρη στη διοργάνωση του πρώτου virtual αγώνα Le Mans 24 Hours από τη Le Mans Esports Ltd και την ACO (Automobile Club de l'Ouest).

Σε αυτόν το συναρπαστικό αγώνα, θα δούμε επαγγελματικές ομάδες και οδηγούς να ανταγωνίζονται μαζί με μερικούς από τους καλύτερους eGamers του κόσμου. Η δράση ξεκινά με την έναρξη της πρώτης δωρεάν προπόνησης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου και θα ακολουθήσουν οι προκριματικοί γύροι και ο αγώνας το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Όλα τα αυτοκίνητα που αγωνίζονται και στις δύο κατηγορίες του εναρκτήριου virtual αγώνα των 24 Ωρών του Le Mans, θα τρέξουν με ελαστικά της Michelin.

Η Michelin ενδιαφερόταν έντονα να συμμετέχει στο virtual αγώνα των 24 Ωρών του Le Mans, όχι μόνο λόγω της ποιότητας του event, αλλά και λόγω των χαρακτηριστικών της πλατφόρμας rFactor 2 που αναπαράγει πειστικά τον πολύ σημαντικό ρόλο που έχουν τα ελαστικά σε πραγματικούς αγώνες.

Έτσι, τα ελαστικά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των ομάδων και των οδηγών για αυτόν το virtual  αγώνα, ακριβώς όπως συμβαίνει και σε έναν πραγματικό αγώνα. Η Michelin συνεργάζεται ήδη μαζί τους, εξετάζουν διαφορετικά σενάρια και αναζητούν τις πιο λογικές στρατηγικές, λαμβάνοντας υπόψη την ώρα  και τις καιρικές συνθήκες - επειδή, όπως στην καθημερινή ζωή, το να έχουμε το σωστό ελαστικό την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά!

Συντονιστείτε στις 10 Ιουνίου καθώς η μάχη ξεκινά με αυτόν τον virtual αγώνα, όπου μπορείτε να δείτε τη Michelin να πετυχαίνει νέες νίκες στον εναρκτήριο εικονικό αγώνα των 24 Ωρών του Le Mans, όπως είχε γίνει και στον πρώτο πραγματικό αγώνα των 24 Ωρών του Le Mans το 1923. Μέχρι σήμερα, η Michelin έχει κερδίσει, 22 νίκες στο μεγαλύτερο αγώνα αντοχής στον κόσμο.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...