Δεν σταμάτησε πουθενά το Nissan Patrol

Πέρασε κάθε δυσκολία με επιτυχία και διακρίθηκε στο Rebelle Rally 2019

  • -
  • -

Στην έκτη θέση, σε σύνολο 38 συμμετοχών, τερμάτισε η Team Wild Grace, με το Armada Mountain Patrol, που είναι η καλύτερη θέση στην ιστορία της ομάδας. Το συγκεκριμένο rally, είναι το τελευταίο σε μια σειρά από περιπέτειες για το Armada Mountain Patrol, αφού προηγουμένως είχε κατακτήσει τους αμμόλοφους της Σαχάρας στο Μαρόκο και είχε σκαρφαλώσει  στους βράχους του Moab, στη Utah.

Η Team  Wild Grace, αποτελούμενη από τις βετεράνους off-roaders Sedona Blinson και Lyn Woodward, οδήγησε το Armada Mountain Patrol σε περισσότερα από 1.500 μίλια εκπληκτικού off-road εδάφους στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα για οκτώ μέρες, προτού περάσει τη γραμμή τερματισμού του μεγαλύτερου off- road ράλι των Η.Π.Α., στις 19 Οκτωβρίου.

Η Team Wild Grace, η οποία πέρυσι τερμάτισε 11η θέση πίσω από το τιμόνι ενός εργοστασιακού Nissan Armada, ανταγωνίστηκε στην κατηγορία 4x4.  Μεταξύ των τροποποιήσεων του Armada Mountain Patrol, διακρίνονται τα ειδικά χαρακτηριστικά προστασίας του οχήματος, φωτισμού, άνεσης, καθώς και υποστηρικτικά συστήματα ανάκτησης.

Ένα σκληρός αγώνες, με πολλές ώρες οδήγησης και χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές πλοήγησης, αλλά απλούς χάρτες και πυξίδες για προσανατολισμό. Δίχως άλλο μετράει η ομαδική εργασία, η επικοινωνία και η οργάνωση, αλλά και ένα καλά προετοιμασμένο όχημα.

[ΠΗΓΗ: NISSAN]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...