Φουλ γκάζι η Formula E της Nissan e.adams

Στην πίστα δοκιμών βρίσκεται το μονοθέσιο της ιαπωνικής εταιρείας

  • -
  • -
Φουλ γκάζι η Formula E της Nissan e.adams
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Nissan ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για την έκτη σεζόν του πρωταθλήματος  ABB FIA της Formula E, με τους οδηγούς της Nissan e.dams Sebastien Buemi και Oliver Rowland, να δοκιμάζουν τα αυτοκίνητά τους στο Circuit Ricardo Tormo.

Η ομάδα της Nissan e.dams θα διεξάγει συνολικά τρεις ημέρες δοκιμών στο Circuit Ricardo Tormo στη Βαλένθια της Ισπανίας, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετάσχουν στην νέα σεζόν του αμιγώς ηλεκτροκίνητου πρωταθλήματος.

Σχετικά με τις πρώτες δοκιμές της Nissan e.dams, o Mike Carcamo,   διευθυντής  παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan, δήλωσε :  "Η πρώτη ημέρα δοκιμών στη Βαλένθια, ενόψει της έκτης σεζόν, ήταν πολύ θετική για εμάς. Μπορώ να θυμηθώ πριν από ένα χρόνο την νευρικότητα και το  άγχος που είχαμε στους πρώτους γύρους, αλλά έχοντας διανύσει έναν ολόκληρο χρόνο από τότε,  η ομάδα έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αυτό το είδαμε σε πλήρη ανάπτυξη από τις  9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.  Ήμασταν σε θέση να κάνουμε πολλή δουλειά και  να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη του αυτοκινήτου.

Νομίζω ότι και οι δύο οδηγοί επέστρεψαν με πραγματικά θετικά σχόλια σχετικά με την εξέλιξη του κινητήρα. Καθώς όλοι γνωρίζουν, δουλέψαμε με πολύ ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα για να έχουμε το κινητήριο σύνολο πανέτοιμο για την έκτη σεζόν.

Θέλαμε να διασφαλίσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο , που ήταν ο περισσότερος δυνατός χρόνος για την ανάπτυξη του κινητήριου συνόλου. Η  ομάδα μας ήταν σε θέση να  δουλέψει αποτελεσματικά, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα, τόσο στην ταχύτητα όσο και στην κατανάλωση ενέργειας. "

Ως η πρώτη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία  που συμμετέχει στην Formula E, η Nissan αξιοποιεί συνεχώς  την αποδεδειγμένη της εμπειρία και πρωτοκαθεδρία, σε παγκόσμια κλίμακα, στην κατηγορία των  ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έχοντας πουλήσει πάνω από 430.000 Nissan LEAF,  από τη έναρξη διάθεσής του μοντέλου,  το 2010.

[ΠΗΓΗ: NISSAN]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...