Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 11o PICK ΠΑΤΡΑΣ

Το 11ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ θα διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει o χρόνος μέχρι την έναρξη του 11ου Διεθνές Σιρκουί Καρτ (PICK ΠΑΤΡΑΣ), το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου, στην Πάτρα.

Πρόκειται για μια διοργάνωση-θεσμό που λαμβάνει χώρα στην αχαϊκή πρωτεύουσα και πλαισιώνεται από μια σειρά ενδιαφερουσών εκδηλώσεων, συγκεντρώνοντας πλήθος επισκεπτών, και δεξιοτεχνών οδηγών. Το GOCAR, για άλλη μία χρονιά, στηρίζει το PICK της Πάτρας, αποτελώντας χορηγό επικοινωνίας.

Για όσους, μάλιστα, επιθυμούν να λάβουν μέρος, η διοικούσα αρχή του αγώνα προχώρησε στην ενημέρωση πως οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 (00:00), ενώ όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 27 Αυγούστου θα απολαμβάνουν έκπτωση 30%.


Αναφορικά με τον αγώνα, έχουν προκηρυχθεί έξι (6) κατηγορίες, οι οποίες είναι οι 60 MINI-60 MINI B, JUNIOR, CLUB, SENIOR, ROTAX DD2 MAX, KZ2-KZ3. Σημειώνεται πως το παράβολο συμμετοχής για την κατηγορία MINI είναι μηδενικού κόστους (δωρεάν).

Πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς έχουν αναρτηθεί στις επίσημες ιστοσελίδες της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr), της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr), του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.apo.gr).

Επιπλέον, περαιτέρω πληροφορίες προσφέρονται στις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το επίσημο site του PICK

http://www.pickpatras.gr/

 

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK

https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts

 

Το youtube channel του PICK:

 http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...