Δεν βλέπει κέρδος από αντιγραφή της RBR o Alonso

  • -
  • -

Οι επιδόσεις της Red Bull Racing σε όλες τις πίστες έχουν προβληματίσει τους αντιπάλους της. Το κλειδί φαίνεται να είναι η αεροδυναμική χαμηλά στο πίσω μέρος του μονοθεσίου.

 

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Die Welt” ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, Fernando Alonso είπε για το κλειδί της επιτυχίας των Ταύρων: «Θα ήταν καλό εάν το ξέραμε. Η Red Bull διαθέτει αυτή τη στιγμή το καλύτερο μονοθέσιο, ειδικά στην αεροδυναμική όπου είναι μια κλάση μόνη της. Είναι όμως απίστευτα δύσκολο να καταλάβουμε γιατί είναι τόσο καλύτεροι. Για τον λόγο αυτό είναι δύσκολο και να τους αντιγράψουμε». Θα ωφελούσε όμως να υπάρχει μια απλή αντιγραφή των στοιχείων της RBR ; «Μπορεί. Αλλά εάν δουλεύει τόσο απλά είναι ένα άλλο ερώτημα. Κάθε ομάδα έχει την δική της φιλοσοφία στον σχεδιασμό του μονοθεσίου, και θα πρέπει να νέα στοιχεία να ταιριάζουν σε αυτό».

 

Τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν για νικητή του αγώνα στην Τουρκία τον Vettel ακολουθούμενο απο τον Webber και τον Alonso. Θα έχουμε και στην γείτονα χώρα πάλι κυριαρχία των Red Bull;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...