Κινητήρες Renault και για την Williams;

  • -
  • -

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ιταλικό Autosprint η Williams βρίσκεται σε συνομιλίες με την Renault για να πάρει κινητήρες το 2011. Η Renault ανακοίνωσε πρόσφατα ότι υπάρχει η δυνατότητα για να δώσει σε περισσότερες ομάδες κινητήρες της και λέγεται ότι η Williams και η ART, ομάδα του GP2 που κατέθεσε ενδιαφέρον για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2011, θέλουν να πάρουν τους Γαλλικούς κινητήρες.

 

Προς το παρόν η Renault δίνει κινητήρες και στην Red Bull Racing και πέρσι πήρε την άδεια από την FIA να τροποποιήσει τον κινητήρα της, κάνοντάς τον πρακτικά αρκετά ανταγωνιστικό.

 

Το GoCar ρώτησε να δει κατά πόσο η είδηση αυτή αληθεύει. Δεν μπόρεσε να πάρει όμως κάποια συγκεκριμένη απάντηση. Το πιο πιθανό είναι ότι υπήρξε κάποια διερευνητική επαφή. Στην περσινή ανακοίνωση της συνεργασίας ανάμεσα στην Williams και την Cosworth αναφερόταν ότι η πρόθεσή τους ήταν για μια μακροπρόθεσμη και σε εκτός κινητήρων συνεργασία σε νέες τεχνολογίες πέρα από την Formula 1. Γιατί να το τερματίσουν αυτό; Ο Sir Frank Williams έχει δείξει ότι επενδύει σε τεχνολογίες και έχει ανοιχτό μυαλό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...