Δυναμική παρουσία της Cupra στο WTCR 2019 με δύο ομάδες

Το Μαρόκο είναι ο πρώτη πίστα που θα κληθούν να… κατακτήσουν οι 4 οδηγοί

  • -
  • -

Αντλώντας ώθηση από την επιτυχημένη περυσινή αγωνιστική χρονιά στο TCR, η Cupra τοποθετεί ψηλά τον πήχη και στο φετινό WTCR με αιχμή του δόρρατος τις ομάδες “PWR by Cupra Racing” και την “Comtoyou – DHL by Cupra Racing”. Το σήμα εκκίνησης του “WTCR 2019” θα δοθεί στο Μαρόκο στις 6 Απριλίου.

Η πρώτη ομάδα θα στελεχώνεται από τον νικητή του τίτλου TCR Europe, Mike Azcona –πρώτη του εμφάνιση με τη Cupra- και τον Σουηδό Daniel Haglofs, ενώ η Comtoyou-DHL θα αποτελείται από τους από τους Ολλανδούς Tom Coronel και Aurélien Panis, τον υιό του γνωστού οδηγού της Formula 1, Olinier Panis.

Και οι δύο ομάδες έχουν 10 αγωνιστικά Σαββατοκύριακα μπροστά τους για να αποδείξουν τις ικανότητες τους στο WTCR, με το χρονοδιάγραμμα να περιλαμβάνει –εξαιρουμένου του πρώτου στο Μαρόκο- αγώνες στην Ουγγαρία, Σλοβακία, Κάτω Χώρες, Γερμανία, Πορτογαλία, Κίνα, Ιαπωνία και το Μακάο, με την αυλαία να πέφτει στη Μαλαισία. Επιπλέον, η CUPRA θα είναι παρούσα σε τουλάχιστον 160 αγώνες που σχεδιάζονται αυτή τη σεζόν σε διαφορετικά παγκόσμια, ηπειρωτικά και εθνικά TCR πρωταθλήματα.

Για τις απαιτήσεις των σημερινών και των μελλοντικών πρωταθλημάτων, η Cupra διαθέτει το Leon CUPRA TCR με ισχύ 350 ps και μέγιστη ταχύτητα 267 km/h και το CUPRA e-Racer, που προσφέρει 300 kW και μέγιστη ισχύ 680 ps. Το e-Racer μπορεί να φτάσει τελική ταχύτητα 270 km/h, επιτάχυνση από 0 σε 100 km/h σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και από 0 σε 200 km/h σε μόλις 8,2 δευτερόλεπτα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...