Η Ferrari θέλει να βοηθήσει τον Massa

  • -
  • -

Μετά απο τον πρώτο αγώνα στο Μπαχρέιν ο Massa δεν μπόρεσε να βρει σε κανένα σημείο τον ρυθμό του και έχει χάσει κατά κράτος την μάχη απο τον Fernando Alonso. Τόσο ο Massa όσο και η Ferrari έχουν προβληματιστεί και θα πάρουν άμεσα μέτρα.

 

«Σίγουρα δεν είμαι χαρούμενος γιατί στις χειμερινές δοκιμές ήμουν 110% χαρούμενος με το μονοθέσιο που οδηγούσα. Στον πρώτο αγώνα ήμουν 120% με το μονοθέσιο και πήγαμε πολύ καλά στα προκριματικά και τον αγώνα. Μετά αλλάξαμε ελαστικά και για τέσσερις αγώνες τα είχαμε πάνω. Ήταν μια γόμα πιο σκληρή απο αυτές που είχαμε στο Μπαχρέιν και είχα πρόβλημα», είπε ο Βραζιλιανος.

 

Απο την πλευρά της ομάδας ο Domenicali είπε ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ότι ο Massa θα έχει το μονοθέσιο που θα νιώθει άνετα. Αποκάλυψε δε ότι τόσο ο Massa όσο και ο Alonso είχαν πρόβλημα με τα ελαστικά τους απο την αρχή του τριημέρου. Η κατάσταση για τον Massa έχει αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα μετά απο τα απανωτά προβλήματα εντός πίστας με τα ελαστικά αλλά και στην εσωτερική μονομαχία που έχει με τον Fernando Alonso απο τον οποίο φαίνεται ότι έχει ηττηθεί κατά κράτος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...