Αγώνας την Κυριακή για το πρωτάθλημα kart IAME Series Greece

Στην πίστα Kartmania στα Βραχνέικα της Πάτρας

  • -
  • -
Αγώνας την Κυριακή για το πρωτάθλημα kart IAME Series Greece
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ενάμιση μήνα μετά την πρεμιέρα των Μεγάρων, οι συμμετέχοντες στο IAME Series Greece επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Την Κυριακή 1 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος της παρθενικής σεζόν του θεσμού, στην πίστα «Kartmania», στα Βραχνέικα της Πάτρας. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 9.30 το πρωί με τις ελεύθερες δοκιμές.

Συνολικά 33 αγωνιζόμενοι θα παραταχθούν στην εκκίνηση, στοχεύοντας στην κατάκτηση της καρό σημαίας στη δεύτερη μάχη της σεζόν αλλά και να αποκτήσουν πλεονέκτημα στο κυνήγι για τα 11 εισιτήρια πρόκρισης στους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series. Ο αγώνας διοργανώνεται από το αθλητικό σωματείο «ΦΙΛΜΠΑ».

Στην κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών), την οποία αφορά η καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα που αφορά στην κεντρική διαχείριση κινητήρων, θα διεκδικήσουν τη νίκη συνολικά 10 αθλητές, με τους 8 εξ αυτών να ανήκουν στην κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών).

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη 5 αθλητές, ενώ στην X30 SENIOR (από 14 ετών) που είναι και η πολυπληθέστερη στη μάχη της Πάτρας, θα πάρουν εκκίνηση 12! Ανάμεσά τους τέσσερις «τοπικοί ήρωες» με πλούσια εμπειρία και επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Τέλος, στην X30 SUPER PRO των εντυπωσιακών κινητήρων των 175cc (από 15 ετών) στους έξι αγωνιζόμενους συγκαταλέγονται και δύο νέες συμμετοχές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...