Ανάβαση Ριτσώνας την Κυριακή με 155 συμμετοχές!

Ο πιο δημοφιλής αγώνας του πρωταθλήματος αναβάσεων συγκεντρώνει και φέτος το ενδιαφέρον αγωνιζομένων και θεατών

  • -
  • -

Μετά τις συνεχείς αναβολές και ματαιώσεις αγώνων τους προηγούμενους μήνες, επιστρέφει η κανονικότητα στα ελληνικά πρωταθλήματα. Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Απριλίου, θα διεξαχθεί η Ανάβαση Ριτσώνας, δεύτερος γύρος του Valvoline πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων.

Οι συμμετοχές έφθασαν τις 155, αριθμός-ρεκόρ τα τελευταία χρόνια για αγώνα αναβάσεων στη χώρα μας. Στον αγώνα θα συμμετέχουν και 17 αυτοκίνητα του Ενιαίου, με Skoda Fabia. Την ευθύνη οργάνωσης του αγώνα έχει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.), με την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.). Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκεται και το MyKteo Μ.Γ. Θαλάσση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του αγώνα, το πρωί του Σαββάτου 28 Απριλίου και συγκεκριμένα στις 10.30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου στις 10.30. Ο δρόμος θα κλείνει μία ώρα νωρίτερα για τους θεατές (9.30 το πρωί).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...