Όλες οι λεπτομέρειες για το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις

Από 1 έως 3 Ιουνίου, με εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο και υπερειδική στο Μαρκόπουλο

  • -
  • -

Νέος κεντρικός χορηγός και προσθήκη τρίτης ημέρας είναι ορισμένες από τις σημαντικές αλλαγές στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις, που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (ERC) και θα διεξαχθεί το διάστημα 1-3 Ιουνίου 2018. Η παρουσίαση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Φέτος είναι η τρίτη χρονιά μετά την επιστροφή του αγώνα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με επίκεντρο την πόλη της Λαμίας. Φέτος περιλαμβάνει εκκίνηση κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και υπερειδική διαδρομή στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου.

Μετά την τελετή εκκίνησης στην Ακρόπολη στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 1/6, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα διεξαχθεί (στις 15:26) η Υπερειδική Διαδρομή στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου και το απόγευμα (17:29) η Ειδική σε μια κλασσική και άκρως δημοφιλή διαδρομή, στο πεδίο βολής της Θήβας.

Η δεύτερη μέρα, Σάββατο 2/6, περιλαμβάνει έξι Ειδικές Διαδρομές (3 επαναλαμβανόμενες) -Νέα Άμφισσα, Δροσοχώρι, Παλαιοχώρι-Μενδενίτσα- και η τρίτη μέρα (3/6) άλλες δύο επαναλαμβανόμενες, τη Γραμμένη και τη Δίβρη. Ο τερματισμός το αγώνα είναι προγραμματισμένος για τις 15:04 το ίδιο απόγευμα, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...