O Sebastien Loeb επιστρέφει στο WRC!

Με τα χρώματα της Citroen, δυστυχώς όμως μόνο για τρεις αγώνες το 2018

  • -
  • -

Λίγες ημέρες πριν λάβει μέρος σε ένα ακόμη Ράλι Ντακάρ με την Peugeot, ο Sebastien Loeb ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος τη νέα σεζόν στο WRC με την ομάδα της Citroen Racing. Ο Γάλλος, 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι, δεν θα συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες του 2018 με το C3, αλλά μόνο σε 3.

Αυτοί είναι το χωμάτινο Ράλι του Μεξικού (8-11 Μαρτίου), το ασφάλτινο Ράλι Κορσικής (5-8 Απριλίου) και το Ράλι Καταλονίας, σε μεικτή επιφάνεια (25-28 Οκτωβρίου). Με συνοδηγό τον Daniel Elena, ο Loeb θα αντικαταστήσει σε αυτούς τους αγώνες τον Craig Breen. Η Citroen Racing δείχνει εμπιστοσύνη στον Kris Meeke, ο οποίος θα λάβει μέρος και στα 13 ράλι του 2018, παρά τα αρκετά λάθη που έκανε φέτος.

«Η συμμετοχή σε ράλι είναι από τα πιο έντονα συναισθήματα που έχω βιώσει. Η ιδέα να οδηγήσω το νέο αγωνιστικό C3 είναι συναρπαστική. Δεν έχω συγκεκριμένες προσδοκίες, θέλω απλά να το απολαύσω», σχολίασε ο 43χρονος Γάλλος οδηγός. Στην καριέρα του στο WRC μετρά 78 νίκες, εκ των οποίων 8 στην Καταλονία, 6 στο Μεξικό και 4 στην Κορσική.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της Citroen Racing, Yves Matton, ανέφερε ότι οι δοκιμές που έκανε ο Loeb τον έπεισαν ότι το… έχει ακόμη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...