Καλή επιτυχία στον εθνικό μας αγώνα!

Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017 σε περιμένει το Σαββατοκύριακο στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας

  • -
  • -

Πιστό στο ραντεβού του με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι και φέτος το Ράλλυ Ακρόπολις. Στον αγώνα που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό ERC αλλά και το Ελληνικό Πρωτάθλημα, έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 73 πληρώματα. Την Παρασκευή 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η κατατακτήρια διαδρομή του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις, που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επιλέξουν τη σειρά εκκίνησής τους στον αγώνα.

Τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Λετονός Nikolay Gryazin (Skoda Fabia R5), με τον Πολωνό Kajetan Kajetanowicz (Ford Fiesta R5) και τον Πορτογάλο Bruno Magalhaes (Fabia R5) να ακολουθούν. Από τις ελληνικές συμμετοχές ξεχωρίζουν αυτές του Γιώργου Φιλιππίδη (Skoda Fabia R5), του Σωκράτη Τσολακίδη (επίσης με Fabia) και του Θέμη Χαλκιά (Mitsubishi Lancer Evo X).

Η τελετή εκκίνησης θα δοθεί την Παρασκευή στις 6.30 μμ στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 4 μμ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 3-4 Ιουνίου περιλαμβάνει 12 χωμάτινες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 229,74 χλμ. που χωρίζονται σε δύο σκέλη (6 το Σάββατο και 6 την Κυριακή. Η διαδρομή του αγώνα δεν έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με αυτήν του 2016, πλην της μείωσης του μήκους της ΕΔ 1-4 SEAJETS Gravia κατά 890 μ. από την αφετηρία της. Η ΕΔ 2-5 Άμφισσα, είναι οι πασίγνωστες Καρούτες με αντίθετη φορά (ανηφορική), ενώ η ΕΔ 9-12 Ελάτεια/Καρυά, με μήκος 33,86 χλμ. είναι η μεγαλύτερη του αγώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


O αγώνας προσμετρά και για το Πρωτάθλημα Ιστορικών. Ανάμεσα στις συμμετοχές είναι και αυτή των Γιώργου Βασιλάκη/Επαμεινώνδα Καρανικόλα με Lancia Delta HF 4WD που φέρει αυτοκόλλητα του GOCAR.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...