Ralf Schumacher

Σκέψεις για επιστροφή

  • -
  • -

Ο Ralf μπήκε στη F1 έξι χρόνια μετά την είσοδο του Michael, με την ίδια ομάδα Jordan, όμως εκεί σταματούν οι ομοιότητες στην καριέρα των δύο αδελφών.

Έπειτα από 11 χρόνια συμμετοχής στην F1 με τις ομάδες της Jordan, Williams και Toyota, o Ralf αποσύρθηκε το 2007 από το πρωτάθλημα της Formula 1 για να ασχοληθεί με το DTM. Παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν καλός οδηγός και την περίοδο της Williams συμμετείχε με ανταγωνιστικό μονοθέσιο, είχε φτωχή συγκομιδή στην καριέρα του με 6 νίκες σε GP. Δεν είχε το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για να γίνει κάποιος παγκόσμιος πρωταθλητής όπως ο μεγάλος του αδελφός Michael.

Τώρα με την επάνοδο του Michael στα μεγάλα σαλόνια, ο Ralf σκέφτεται κι αυτός την επιστροφή του. Ο Ralf αναγνώρισε πως η περίοδος που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Toyota ήταν γι’ αυτόν πλήγμα στην καριέρα του αλλά πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Και συνέχισε: «Αισθάνομαι έτοιμος να το ξανακάνω!» Φήμες κάνουν λόγο για επαφές του με την Toro Rosso όπου εξετάζεται η αντικατάσταση των Jaime Alguersuari και του Sebastien Buemi. Η Toro Rosso μαζί με την Renault είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν οριστικοποιήσει μέχρι στιγμής τους οδηγούς τους για το νέο πρωτάθλημα του 2010.

 

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...