Έτοιμο το Ford Focus RS για το Rally Cross (video)

Ford Performance και Hoonogan Racing παρουσιάζουν το νέο Focus RS για το Πρωτάθλημα Rally Cross

  • -
  • -

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally Cross ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη με την Ford Performance να κατεβαίνει με το νέο της όπλο σχεδιασμένο από την Hoonigan Racing και το Βρετανό καλλιτέχνη David Gwyther ή όπως είναι γνωστός στο κοινό Death Spray Custom. Αυτός επίσης φιλοτέχνησε τα νούμερα και τα ονόματα των δύο οδηγών. Επίσης, επανασχεδίασε τα καθιερωμένα σλόγκαν της Hoonigan “Kill All Tires,” και “Ain’t Care,” καθώς και ένα ολοκαίνουργο λογότυπο της Hoonigan πάνω στα αυτοκίνητα.

«Κάθε χρόνο εδώ στη Hoonigan Racing και στη Hoonigan Industries προσπαθούμε να δημιουργούμε τα καλύτερα αγωνιστικά χρώματα που υπάρχουν στο χώρο των αγώνων»,  δήλωσε ο Block. «Έχουμε καταφέρει να εξελίσσουμε αυτό που κάνουμε και πάντα προσπαθούμε να συνδυάσουμε τα χρώματά μας με εκπληκτικά γραφικά και καλλιτέχνες, ώστε τα αυτοκίνητά μας να είναι εντυπωσιακά και μοναδικά σε εμφάνιση στην πίστα. Με τον ίδιο τρόπο, θα φτιάξουμε νέα προϊόντα ένδυσης με τα λογότυπα της Hoonigan, καθώς και άλλα καταπληκτικά προϊόντα με τους συνεργάτες μας».

Για να απολαύσετε τα νέα χρώματα των αυτοκινήτων και τους Block και Bakkerud σε πλήρη δράση, μην χάσετε τον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος World RX για το 2017, ο οποίος διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 2 Απριλίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και μεταδίδεται μέσω live streaming πατήστε εδώ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...