Ράλι Μεξικό: Μία ανάσα από τη νίκη Meeke και Citroen (vid)

Ο Βρετανός οδηγός έχει προβάδισμα μισού λεπτού με μόλις δύο ειδικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του αγώνα

  • -
  • -

«Όλα εξελίσσονται ιδανικά μέχρι στιγμής για εμάς και η σημερινή μέρα ήταν η αποφασιστική για την έκβαση του αγώνα», σχολίασε ο Kris Meeke μετά την ολοκλήρωση του τρίτου σκέλους του Ράλι Μεξικό. Αν και κέρδισε μόλις μία από τις 9 ειδικές του Σαββάτου, ο Βρετανός οδηγός της Citroen «ανταμείφθηκε» για τη σταθερότητά του. Έτσι με μόλις δύο ειδικές να απομένουν, έχει αποκτήσει με το C3 WRC προβάδισμα 30,9 sec έναντι του Sebastien Ogier που οδηγεί το Ford Fiesta της M-Sport.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Thierry Neuville με το Hyundai i20 (+1:10,5) που ξεπέρασε τα προβλήματα με την αντλία καυσίμου που τον ταλαιπώρησαν την Παρασκευή. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Ott Tanak (Ford Fiesta, +2:12,6) και Hayden Paddon (Hyundai i20, +3:25,5). Όσο για τον νικητή στη Σουηδία και μέχρι σήμερα επικεφαλής της βαθμολογίας Jari-Matti Latvala, βρίσκεται στην 6η θέση, μπροστά από τον team mate του στην Toyota, Juho Hanninen.

Πλέον ο Meeke, που κυνηγά την τέταρτη νίκη του σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, χρειάζεται να κάνει περισσότερο διαχείριση της διαφοράς από τους διώκτες του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...