F1: Δυο προτάσεις έχει στα χέρια του ο Valtteri Bottas

  • -
  • -

Ένας από τους τυχερούς οδηγούς για το 2017 είναι ο Valtteri Bottas. Ενώ αρκετοί δυσκολεύονται να βρουν θέση για να οδηγήσουν ο Φιλανδός οδηγός έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δυο προτάσεις που έχει στα χέρια του.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λοιπόν η Williams και η Renault του έχουν κάνει προτάσεις με την δεύτερη να αφορά σε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας από την πρώτη. Το τι θα επιλέξει ο Bottas είναι ερωτηματικό. Η Renault πλέον είναι μια εργοστασιακή ομάδα και η φετινή χρονιά είναι μεταβατική. Η Williams είναι ομάδα πρώτης τετράδας και ο μάνατζερ του Bottas λέει ότι υπάρχει ακόμα δουλειά που δεν έχει ολοκληρωθεί.

 

Κλειδί στην περίπτωση αυτή είναι το γεγονός ότι ο Bottas από φέτος έχει πάρει την τύχη του στα χέρια του και ενδιαφέρεται περισσότερο για το μέλλον του. Το 2017 είναι μια ευκαιρία για ομάδες να αναδειχθούν από την στιγμή που αλλάζουν οι τεχνικοί κανονισμοί. Η Williams θέλει και τον Button όπως είναι γνωστό, αλλά πολλοί δίνουν ελπίδες και στον νεαρό Lance Stroll ο οποίος φέρνει και πολύ μεγάλο «πορτοφόλι» μαζί του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Perez ο οποίος και αυτός «παίζει» για την Williams.

 

Μπορεί ο Bottas να είναι στο Ριο για να παρακολουθήσει την αρραβωνιαστικιά του η οποία συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες στην κολύμβηση, όμως στο μυαλό του θα βρίσκεται σίγουρα το ερώτημα «και τώρα τι θα κάνω;»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...