F1: Η Mercedes πιέζει τον Rosberg

O Rosberg έδωσε στον Berger την εντολή διαπραγμάτευσης

  • -
  • -

Το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με τον Nico Rosberg δείχνει ότι έχει η ομάδα της Mercedes. Ο Γερμανός οδηγός, ο οποίος έχει βάλει τον Gerhard Berger να κάνει τις συνομιλίες με την Mercedes, προσπαθεί να πάρει ένα μεγάλο συμβόλαιο με την ομάδα του, παρόμοιο με αυτό που φαίνεται ότι έχει ο Hamilton.

 

Δεδομένο είναι ότι στο τέλος της σαιζόν λήγει το συμβόλαιό του. Εάν φύγει έχει να πάει κάπου καλύτερα; Μιλώντας σε δημοσιογράφους για την υπόθεση συμβολαίου ο Rosberg είπε : «Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι τώρα, ή είναι η προτεραιότητά μου. Δεν ήταν πριν το Σαββατοκύριακο (του Μονακό) και δεν θα είναι και μετά. Είμαι χαρούμενος στην Mercedes και η Mercedes είναι ευχαριστημένη μαζί μου, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια».

 

Από την πλευρά της Mercedes o Toto Wolff είπε : «Αυτή τη στιγμή, ο στόχος είναι να συνεχίσουμε με τον Nico. Αλλά εάν δεν συνεχίσουμε μαζί, θα πρέπει να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε ότι έχουμε το δυνατότερο μονοθέσιο, ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και είμαστε καλά τοποθετημένοι για το μέλλον. Αυτό θα είναι το βασικό μας επιχείρημα για τον Nico. Ξέρουμε ακόμα τι έχουμε κατά νου».

 

Η Mercedes έχει εναλλακτικές λύσεις στα πρόσωπα των Werhlein και Bottas, ενώ ο Rosberg δεν θα βρει αλλού καλύτερα. Ιδανικά ο Γερμανός θα ήθελε ένα συμβόλαιο σαν αυτό που πήρε ο Hamilton, 3ετές με 35εκΕυρώ τον χρόνο περίπου. Οι πιθανότητες να το καταφέρει; Λίγες …

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...