Video: To Ferrari Land έτοιμο στις αρχές του 2017

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας!

  • -
  • -

Οι λάτρεις της F1 και της Ferrari συγκεκριμένα θα πρέπει να ψάχνουν από τώρα πτήσεις σε προορισμό την Βαρκελώνη. Γιατί; Εκεί θα χτιστεί το Ferrari Land, το θεματικό πάρκο της Ιταλικής ομάδας σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Στόχος είναι ένας. Να σας φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στην αίσθηση που έχει κάποιος οδηγώντας μονοθέσιο της F1.

 

Ο κάθετος επιταχυντής θα σας φέρει στην ταχύτητα των 180χλμ/ωρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα και για να γίνει αυτό θα σας ανεβάζει σε ύψος 112 μέτρων. Αυτό τον θέτει στην 1η θέση τόσο σε υψηλή ταχύτητα αλλά και σε ύψος στην Ευρώπη! Το Rollecoaster έχει σχεδιαστεί για να φέρει επιτάχυνση 1.35g και φτάνει και αυτό τα 112μέτρα ύψος.

 

Το κόστος όλου του πάρκου ανέρχεται στα 100εκ Ευρώ και γύρω του θα υπάρχουν εστιατόρια, χώροι αναψυχής και ένα πεντάστερο ξενοδοχείο των 250 κλινών. Θα υπάρχουν ακόμα 8 προσομοιωτές, 6 για τους ενήλικες και 2 για τα παιδιά, ενώ μια μικρή πίστα μήκους 570 μέτρων θα υπάρχει μέσα στο πάρκο ώστε να αναπαριστά την εμπειρία ενός αγώνα F1.

 

Για εσάς όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα εάν έχετε επιλέξει VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE. Ξέρετε από γρήγορες ταχύτητες!

Είσαι λάτρης της ταχύτητας; Αν δεν έχεις δοκιμάσει το VDSL με ταχύτητες έως 50Mbps από τη COSMOTE, δεν έχεις δει τίποτα. Aσύλληπτα γρήγορο internet, για να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες που φτάνουν έως 50Mbps!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...