Μετακινείται ο Sergio Perez;

Όλα δείχνουν ότι αλλάζει ομάδα …

  • -
  • -

Όταν η Force India έκανε την ανακοίνωση ότι ο Nico Hulkenberg θα παραμείνει για 2 ακόμα χρόνια στην ομάδα δεν υπήρχε αναφορά για τον δεύτερο οδηγό. Αντιθέτως ο πρόεδρος της Ινδικής ομάδας, Vijjay Mallya, σε συνέντευξη τόνισε ότι ελπίζει να κρατήσει και τους δυο οδηγούς του.

 

Από πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας φαίνεται ότι δεν θα το καταφέρει καθώς ο Sergio Perez, μαζί με τα λεφτά που έχει από τους χορηγούς του, αλλάζει στρατόπεδο, εάν δεν έγινε γίνει ήδη καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές. Η επόμενη ομάδα δείχνει ότι είναι η Lotus με την δεύτερη θέση να παίζεται ανάμεσα στον Maldonado και τον Grosjean ανάλογα εάν θα εξαγοραστεί ή όχι από την Renault.

 

Η κίνηση αυτή, εφόσον ολοκληρωθεί, θα αποτελεί μια σημαντική βοήθεια για την Lotus. Ο Perez είναι ένας καλός οδηγός που μπορεί να βοηθήσει καθώς έχει αποδείξει ότι διαθέτει καλά στοιχεία, κυρίως από την εποχή που ήταν στην Sauber. Στο «πορτοφόλι» του έχει την υποστήριξη του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο του Carlos Slim.

 

Πηγαίνοντας τώρα στην δεύτερη θέση … Ο Maldonado έχει αρκετά λεφτά λόγω της PDVSA, της εταιρίας πετρελαιοειδών από την Βενεζουέλα, αλλά δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει στο ελάχιστο. Εάν η Force India δεν μπορεί να κρατήσει τον Perez, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστεί τα λεφτά του Maldonado και θα τον φέρει στην ομάδα. Όλα εξαρτώνται από την Renault. Εάν εξαγοράσει την Lotus τότε θα κρατήσει τον Grosjean, εάν δεν γίνει τότε η Lotus θα χρειαστεί τα λεφτά του Maldonado και αυτά του Perez.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...