Hamilton και Ferrari …

… παιχνίδια μέσω του τύπου

  • -
  • -

Μια από τις πιο γρήγορα εξελισσόμενες φήμες ζήσαμε την Παρασκευή που μας πέρασε όταν από μερίδα του Βρετανικού Τύπου διαβάσαμε ότι Lewis Hamilton και Ferrari μιλούν για το 2016 την στιγμή που ο μεν οδηγός δεν έχει υπογράψει με την Mercedes, ενώ η Ferrari κρατάει στην πλευρά της την οψιόν για τον Raikkonen.

 

Ο Hamilton πλέον δεν έχει κάποιον μάνατζερ και διαπραγματεύεται από μόνος του τις συνομιλίες με την Mercedes. Πρόσφατα δε σχολίασε ότι έχει να διαβάσει πάνω από 80 σελίδες που είναι το νέο του συμβόλαιο. Έτσι το BBC έβαλε μια μικρή είδηση ότι ο Hamilton μιλάει και με την Ferrari ενώ την αναδημοσίευσε  και το Γερμανικό Auto Motor und Sport. Προφανώς ο Hamilton προσπαθεί να πάρει κάτι παραπάνω από αυτά που του δίνει η Mercedes, που μπορεί να μην είναι χρήματα, και διέρρευσε το σενάριο αυτό. Από την πλευρά της Mercedes υπήρχε άμεση κινητοποίηση και μέσα από τα δικά της κανάλια επικοινωνίας (Sport Bild στην περίπτωση αυτή), δημοσίευσε άρθρο στο οποίο αναφέρεται ότι ο ισχυρός άντρας της FIAT Sergio Marchionne πήρε τηλέφωνο τον ισχυρό άντρα της Daimler Dieter Zetche και του είπε ότι η Ferrari δεν προτίθεται να υπογράψει με τον Hamilton.

 

Η Ferrari συνεχίζει να έχει στην προτεραιότητα την ανανέωση του Raikkonen, αλλά όπως είπε ο Arrivabene δεν θέλει να συζητήσει το θέμα αυτό στην φάση που βρισκόμαστε γιατί θέλει από τον Φιλανδό να παραμείνει «ξύπνιος». Στόχος της Ferrari είναι προφανώς να δει εάν μπορεί να βασιστεί στον Φιλανδό ή θα πρέπει να κοιτάξει για εναλλακτικές λύσεις όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Μάλιστα στο κόλπο του Hamilton τσίμπησε και ο μάνατζερ του Raikkonen ο οποίος είπε ότι ο οδηγός επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στην Scuderia.

 

Η κατάσταση αυτή ήταν ενδιαφέρουσα γιατί είδαμε να εξελίσσεται ένα ντόμινο δημοσιευμάτων το οποίο το καθένα αποσκοπούσε στο να περάσει ο καθένας την γραμμή του. Και όλα αυτά σε ένα απόγευμα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...