Κοντά σε ανανέωση με την Ferrari o Raikkonen

Εάν συνεχίσει την ίδια απόδοση στους επόμενους αγώνες ...

  • -
  • -

Η Ferrari ενδιαφέρεται να συνεχίσει με τον Kimi Raikkonen και το 2016 εφόσον συνεχίσει να έχει την ίδια απόδοση που είχε στους 3 πρώτους αγώνες.  Αυτή είναι η εκτίμηση του Leo Turrini, γνωστού insider της Ferrari αλλά και δημοσιευμάτων που βγήκαν σήμερα στην Ιταλία.

 

Ο Kimi Raikkonen έχει σαφώς καλύτερο μονοθέσιο από πέρσι, παρόλα αυτά δεν έχει μπορέσει στους 3 πρώτους αγώνες να περάσει μπροστά από τον Sebastian Vettel. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Arrivabene είπε για τους οδηγούς της ομάδας : «Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Seb είναι σκληρός, πολύ αφοσιωμένος κλπ. O Kimi χρειάζεται να νιώθει την υποστήριξη της ομάδας γύρω του και ειδικά αυτή του προέδρου της ομάδας. Εννοώ ότι στην Μαλαισία μίλαγα μαζί του μετά από τα ελεύθερα δοκιμαστικά, και με ξέρει, γνωριζόμαστε εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Του είπα ‘Kimi, εάν επιτίθεσαι για το τίποτα, περίμενε από μένα να αντιδράσω’. Αλλά στον Kimi αρέσει αυτή η σχέση, όταν του μιλάς στο πρόσωπο. Μπορεί να λέγεται Iceman, αλλά πέρα από την εικόνα του Iceman είναι ένας άνθρωπος πολύ ευαίσθητος. Εάν νιώθει ότι η ομάδα είναι δίπλα του και πιέζει για αυτόν όπως πιέζει για τον Seb, τότε ο Kimi μπορεί να δώσει καλά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις. Στον αγώνα στην Μαλαισία, χοροπηδάγαμε σαν καγκουρό, εάν και είμασταν στην Μαλαισία και όχι στην Αυστραλία, για την νίκη, αλλά εάν κοιτάξεις και τον αγώνα του Kimi ήταν πολύ ωραίος»

 

Η αλήθεια είναι ότι μια ομάδα ιδανικά χρειάζεται δυο δυνατούς οδηγούς και φαίνεται ότι στην Ferrari τους έχουν βρει στο δίδυμο Vettel-Raikkonen. Κοιτώντας τριγύρω η μόνη επιλογή για την Ferrari εάν δεν τα βρει με τον Raikkonen είναι ο άλλος Φιλανδός Valtteri Bottas.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...