Θα επαναλάβει η Ferrari την εμφάνιση της Μαλαισίας;

Δύσκολη αποστολή

  • -
  • -

Σε τελείως διαφορετικό κλίμα από αυτό που είχαμε στην Μαλαισία φαίνεται ότι θα είναι ο αγώνας της Κυριακής στην Κίνα. Δεν θα έχουμε τους 62οC θερμοκρασία πίστας που ευνόησαν την Ferrari και η θερμοκρασία αέρα αναμένεται να κυμανθεί στους 20oC, κάτι που αφαιρεί από την ομάδα τα … joker που είχε στον προηγούμενο αγώνα.

 

Αυτή η αλλαγή θα φέρει την πλάστιγγα στην πλευρά της Mercedes, όπου δεν θα χρειαστεί να νοιαστούν τόσο πολύ για την διαχείριση των ελαστικών. Στην Μαλαισία η τακτική των 2 πιτ στοπ της Ferrari ήταν κάτι που με τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει η Mercedes όπως παραδέχθηκαν οι άνθρωποί της. Ήταν ένας αγώνας με ειδικές συνθήκες που οι μηχανικοί της Ferrari διαχειρίστηκαν άψογα τα λάθη της Mercedes και το πλεονέκτημά τους την διαχείριση ελαστικών. Η Pirelli έχει φέρει και πιο μαλακές γόμες από την Μαλαισία.

 

Η διαφορά της Mercedes από την Ferrari συνεχίζει να υπάρχει και δεν καλύφθηκε από την Αυστραλία στην Μαλαισία. Αυτό το ξέρουν στο Maranello. Συνεχίζουν την δουλειά και υπόσχονται σε επιθετική προσέγγιση στην βελτίωση του μονοθεσίου. Άλλωστε το φετινό μονοθέσιο, το οποίο έχει σχεδιαστεί υπο την επίβλεψη του Νικόλα Τομπάζη, έχει κάνει πολύ μεγάλα άλματα προόδου από την στιγμή που η νέα αεροδυναμική σήραγγα έδιωξε τον πονοκέφαλο από την σχεδιαστική ομάδα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...