Βρέθηκε κοντά στο να τα παρατήσει ο Vettel

O Horner δήλωσε ότι ο Vettel σκεφτόταν την αποχώρηση από την ενεργό δράση

  • -
  • -

Την αποκάλυψη ότι ο Sebastian Vettel σκεφτόταν την αποχώρησή του από την ενεργό δράση έκανε το πρώην πλέον αφεντικό του Christian Horner. Μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου είπε ότι ο Γερμανός οδηγός είχε φτάσει στο «αμήν» και αμφιταλαντευόταν για το τι να πράξει.

 

«Ήταν μια φάση πέρσι που σκεφτόταν για το εάν ήθελε να σταματήσει ή όχι, για το ένα θα έφτανε στο ίδιο επίπεδο απόλαυσης και ήθελε να συνεχίσει. Δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με την F1. Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν τόσο πετυχημένα σε ένα μονοθέσιο που του άρεσε να οδηγεί και ξαφνικά τα πράγματα ήταν τόσο διαφορετικά. Ήταν σαν κάποιος να του είχε πάρει το παιχνίδι του και πέρασε λίγος καιρός για να βρει τα πατήματά του. Έτσι πέρασε μια περίοδο ψυχρολουσίας με την F1, όχι με την Red Bull αλλά με το πού πήγαινε η F1 και ήταν ειλικρινής στις απόψεις του», είπε ο Horner.

 

Και επειδή τα μεγαλύτερα deals χρειάζονται το σωστό timing φαίνεται ότι η Ferrari του έδωσε το κίνητρο που έψαχνε. Να ηγηθεί της Ιταλικής ομάδας στην νέα εποχή και να φέρει τον πολυπόθητο τίτλο στο Maranello.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...