Hamilton vs Rosberg : Και τώρα … φάπες

Έχει αρχίσει να στραβώνει το κλίμα

  • -
  • -

Το γεγονός ότι  δεν έδωσε το χέρι του στον Rosberg ο Lewis Hamilton ήταν η τελευταία εικόνα στο σκηνικό που έχει στηθεί τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο αυτής της διαμάχης. Οι δυο οδηγοί της Mercedes δεν είναι φίλοι, «είμαστε συνάδελφοι», είπε ο Hamilton.

 

Πριν όμως φτάσουμε στο χθεσινό υπάρχουν και άλλα τα οποία άρχισαν τουλάχιστον από το Μπαχρέιν. Ο Hamilton αποκάλυψε ότι ο Rosberg χρησιμοποίησε μια επιθετική ρύθμιση στον αγώνα για να περάσει τον Βρετανό, κάτι που δεν κατάφερε. Αποτέλεσμα ήταν ο Hamilton να χρησιμοποιήσει αυτή την επιλογή στον επόμενο αγώνα στην Ισπανία για να κρατηθεί μπροστά. Οφθαλμός αντί οφθαλμού …

 

Η κίνηση του Rosberg στα προκριματικά του Μονακό ήταν κάτι το οποίο έριξε και άλλο λάδι στην φωτιά. Έχουν γραφτεί πολλά. Μάλλον θα το χαρακτηρίζαμε σαν «επαγγελματικό φάουλ».

 

Τι γράφει λοιπόν ο διεθνής τύπος σήμερα ; Καταρχάς ο Lauda επέκρινε τον Hamilton που δεν συνεχάρη τον Rosberg για την νίκη. «Στο Μπαχρέιν ο Rosberg τον είχε αγκαλιάσει», είπε ο Lauda, τονίζοντας ότι δεν ήταν σωστή η κίνηση να μην δώσει καν το χέρι του από τον Βρετανό οδηγό.

 

Ο Wolff, διευθυντής επι των εμπορικών θεμάτων, είπε ότι εφόσον δεν υπάρχουν εντολές προς τους οδηγούς θα πρέπει να ζήσουν με αυτή την επιλογή, αλλά «Εάν συγκρουστούν, τότε θα αναγκαστούμε να πάρουμε μέτρα», σχολίασε στην Bild.

 

Την ίδια γραμμή έχει και ο CEO της Mercedes Γερμανίας Dieter Zetsche, ο οποίος και αυτός είπε ότι εντολές προς τους οδηγούς δεν υπάρχουν και θα πρέπει να ζήσουν με την κατάσταση αυτή.

 

 O Hamilton είπε ότι πριν από τον αγώνα έκατσαν με τους Wolff, Lauda και Rosberg. «Εγώ είπα αυτά που είχα να πω, ο Nico είπε αυτά που είχε να πει. Δεν υπάρχει λόγος για συζήτηση. Δεν είμαστε φίλοι. Είμαστε συνάδελφοι», αρκέστηκε να πει.

 

Συνέχεια στον Καναδά …

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...