Την Ferrari φοβάται η Mercedes

Τα έχει όλα κάτω από μια στέγη …

  • -
  • -

Η Mercedes έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία στους πρώτους 4 αγώνες, έχοντας πετύχει το απόλυτο σε νίκες. Οι αντίπαλοί της φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν να την πιάσουν και ότι το πρωτάθλημα δείχνει να πηγαίνει προς το μέρος της.

 

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους ο Toto Wolff, ένας από τους δυο επικεφαλείς της ομάδας της Mercedes, για το ποιος θα είναι αυτός που θα μπορέσει να τους κοντράρει είπε : «Πιστεύω ότι θα είναι η Ferrari. Είναι η μόνη άλλη ομάδα που έχει τα πάντα, μονοθέσιο και κινητήρα, κάτω από την ίδια στέγη. Και πιστεύω ότι ο Alonso είναι ένα πραγματικό τέρας που μπορεί να πετύχει τα πάντα».

 

Ο αγώνας της Κυριακής στην Ισπανία είναι κλειδί. Οι ομάδες φέρνουν αναβαθμίσεις που μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες στο grid. «Δεν φοβάμαι τον αγώνα αυτό», είπε ο Wolff, «αλλά τον αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό. Θα δείξει πόσο καλό μονοθέσιο έχουμε, γιατί πηγαίνουμε σε μια πίστα που κυριαρχεί η Red Bull. Η Red Bull έχει κάνει φοβερά βήματα στους τελευταίους αγώνες, και έτσι η πίστα αυτή είναι κριτήριο για όλους»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...