Montezemolo: Ήθελα άνθρωπο της Ferrari και όχι μισθοφόρο

Σκεπτικισμός για τον Marco Mattiacci

  • -
  • -

Η είδηση της προαγωγής του Marco Mattiacci από CEO και Προέδρου της Ferrari της Βόρειας Αμερικής στα ηνία της αγωνιστικής ομάδας προκάλεσε μεγάλο σκεπτικισμό στην Ιταλία. Μετά από τα ονόματα των Briatore, Berger, Brawn είχαμε και την προσθήκη του Bob Bell που φεύγει από την Mercedes στο τέλος του χρόνου για την θέση του Προέδρου.

 

«Αποφάσισα να προσλάβω ένα νεαρό μάνατζερ τον οποίο εμπιστεύομαι σε μεγάλο βαθμό και κάποιον ο οποίος είναι μέσα από την οικογένεια της Ferrari, αντί να γυρίζω τον κόσμο ψάχνοντας κάποιο μισθοφόρο», είπε ο Montezemolo.

 

«Είμαστε γεμάτοι ταλέντο, με ποιότητα, με ικανότητες και είμαστε γεμάτοι από τεχνικούς από τους οποίους περιμένω άμεση αντίδραση. Η πρόσληψη του (Mattiacci) πάνω από όλα, ήρθε με την σύμφωνη γνώμη του Marchionne (FIAT CEO). Θα τον βοηθήσω, όπως έκανα και στο παρελθόν θα είμαι πιο κοντά στην F1, και θα περάσω περισσότερο χρόνο εκεί. Ας κοιτάξουμε μπροστά, και ο καθένας πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε.

 

Η πίεση αυξάνεται …

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...